Over Zonneveld Services

Voorstellen:
Rob Zonneveld.
In 1984 ben ik mijn videoproductie bedrijf gestart in Nootdorp.

De koersen moesten van de minister op video worden gezet. Dat gaf Drafcentrum Nootdorp de duw om dit uit te besteden. De strijd ging toen tussen de firma Feree en Zonneveld Video Producties welke zoals bekend door ons werd gewonnen. De koersen waren gelijk een mooie start van mijn productie bedrijf want het gaf me de kans te investeren met als ruggensteun een lang lopend contract. Met het bestuur van het drafcentrum o.a. dhr. Starmans en Deiman was altijd een goed contact.

In 1992 een gooi naar de AV verzorging van Duindigt gedaan en werd er een contract afgesloten. Dat heeft tot 1999 geduurd, want een verschil van inzicht in de opzet was de oorzaak van een breuk.
Buiten de koersen maakte Zonneveld Video Producties bedrijf promotiefilms en veel programma’s voor TV-West.
Medio februari 2010 ben ik benadert door het bestuur van Renbaan Duindigt om wederom de koersen te gaan verzorgen. Omdat er niets mooier is dan een evenement verzorgen kreeg ik er zin in om deze klus weer op te pakken. September 2011 vroeg het bestuur of ik ook het kantoor wilde bezetten en samen met Simone hebben we dat opgepakt. De school vaarwel gezegd en vol goede moed er in gesprongen.

Na de aanschaf van nieuwe camera’s en digitale mixer zitten we nu op Broadcast niveau. Uitbreiding naar alle koersen van Nederland (uitgezonderd Wolvega)  is ook gebeurd. Ook de presentatie verzorging van de kortebaan De Lier en ‘t Zand middels groot scherm mogen we al een paar jaar verzorgen.

 

Middels de link herhalingen kunt u alle opgenomen koersen terugkijken op You Tube.

 

Rob Zonneveld
Zonneveld Services